Scalding Provenance

You Can On An Mensi, Can Do!

Skönt att ha

Ja många drömmer om att ha sitt egna lilla hus och trädgård till att fixa och göra iordning. Ja det är ju helt naturligt att man vill ha sin egna lilla plätt att ta hand om. Speciellt den här årstiden då man vill vara ute så mycket som möjligt.
Ja det är ju underbart att få vara ute så mycket som möjligt och speciellt när det är så fint väder ute, då vill man ju inte vara inne.
Om man har en liten tomt så är det ju även mysigt att ha en badtunna att bada i när det blir lite svalare på kvällen.
Ja det är ju underbart att man kan få bad lite på sin egna tomt och att det kan vara varmt och inte super kallt som det lätt kan vara i en sjö.

Underbart med hus

Ja visst är det underbart med ett hus och att få fixa och dona och göra det precis som man tycker om att ha det och att få göra det så mysigt som man vill ha det.
Ja det finns så många idéer som man kan göra för att få det lite extra fint och att få göra iordning och fixa och dona  precis som man vill ha det.
Ja varför inte göra det precis så, hänga upp hängmattan för att kunna slappa och mysa lite i solen eller i skuggan vad det nu är som man föredrar.
Ja det finns så mycket som är så härligt och som man kan tänka sig att hitta på och göra när det är sommar och man har sitt egna lilla ställe.
Ja det är underbart att ha sin egna lilla stuga och att kunna ha sin egna lilla badtunna att bada i med sin vänner och familj. Ja det är ju underbart det och så skönt att kunna var på en och samma plats.